Jazz in de Stad

Sprankelende jazzconcerten op ongebruikelijke plekken: te midden van het winkelend publiek van de Rotterdamse binnenstad.

Jazz in de Stad

In de zomer van 2019 organiseert Closer to Jazz in samenwerking met UDSRotterdam namens de winkeliers van de Rotterdamse binnenstad swingende jazzmuziek. Op de Lijnbaan, de Kruiskade, het Central Plaza, de Koopgoot, het Beursplein en het Winkelgebied WTC Shops vinden onder de noemer 'Jazz in de Stad' sprankelende jazzconcerten plaats op ongebruikelijke plekken: te midden van het winkelend publiek.

Jazz in de Stad is de logische voortzetting van het succes van Winterjazz in the City, dat Closer to Jazz in december 2018 al organiseerde in samenwerking met UDSRotterdam namens de winkeliers van de Rotterdamse binnenstad.

Jazz in de Stad verzorgt 44 mini-concerten van Rotterdams jazztalent. Op deze manier wordt jazzmuziek op een toegankelijke wijze aan het Rotterdamse publiek gepresenteerd. Comfortabele zitjes stellen de toehoorders in de gelegenheid om nog beter van de concerten te genieten.

Partners: Kruiskade, Lijnbaan, WTC Rotterdam Shops, UDSR Rotterdam, Koopgoot, Central Plaza